Kezdőlap | Bababarát hotel (0-2 év) | Ovis kalandok (3-6 év) | Szünidő, nyaralás (7+ év) | Bobóország | Programnaptár | Családi élményfürdő | Csendes wellness | Fürdőbelépők, bérletek | Babaúszás | Masszázs | Arc- és testkezelések | Bobó wellness gyerekeknek | Wellness csomagok | Medical wellness | Fodrászat | Sport & Fitnesz | Gyerekbarát éttermeink | Speciális étkezés, diéták | Családi ünnepek | Szobák, családi lakosztályok | Akciók és csomagajánlatok | Árak - Számoljunk! | Ár tartalma | Fizetőeszközök | Törzsvendég program | Rendezvényhelyszín | Hírek, újdonságok | Gyakori kérdések | Kapcsolat | ÁSZF | Fizetési- és lemondási feltételek | Adatvédelem | Álláslehetőség | Impresszum |
HU | EN | DE | RU | SK
Betűméret: normál nagy nagyobb

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

Akciók és csomagajánlatok

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

„Ne játssz az étellel!” - hányszor hallottuk már, ugye? Mi most csak azért is ezt tesszük. Mégpedig egy egész nyáron át! Nem csak az étteremben, de a park minden szegletében. Papírból vágjuk, kereséskor gyűjtjük, pecsétre váltjuk, együtt elkészítjük, közösen kóstoljuk és ha már a fülünkön jön ki, akkor együtt lemozogjuk. Biztosítsa be helyét már most erre a különleges gasztro kalandra, augusztus 25-től egész hetes pihenés esetén akár 7=6 akcióval!

Tovább az ajánlathoz

Végtelen vakáció

7=6 kedvezménnyel

Nem ér véget a nyár, ha még nem az iskolaszünetek határozzák meg a család programját. Az ovisokkal és egészen kicsikkel akár szeptember elejére is tervezhetik a nagy családi nyaralást! Mi egy egész hetet is garantáltan megtöltünk élményekkel - foglaljanak most 7=6 kedvezménnyel

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

Utazás kisgyerekkel? Tudjuk, ez mindig kalandos vállalkozás. De most csak lazítson, nálunk nem lesz szüksége másra. Mi hadat üzenünk a mindennapos nyafogásnak! Unalom? Az meg mi? Hiszen itt mindig történik valami. Válogatós vagy fényevő gyerek? Ugyan már, hiszen a legnagyobb kedvencek közül maga a kicsi szedhet - sőt, még jutalom is jár, ha mind megette. Hiszti egy játékért, anyáért, apáért? Minek, mikor itt minden megvan egy helyen, amire csak vágyik. Esti altatás? Sose volt ilyen könnyű! Lemozogva, szülőkből töltekezve, tele élményekkel, otthoni kényelemben. Vágjon hát bátran bele!

Tovább az ajánlathoz

Mamakikapcsoló, papapihentető hetek

Extra kedvezmény 50 év felettieknek

Mert a nagyinak jönnie kell. És most nem süt-főz, anyát sem helyettesít, és a papa sem fúr-farag vagy dolgozik. „Csak” pihen és unokázik. Akár együtt a szülőkkel vagy egyedül a gyerekekkel, egy biztos, hazatérve mindenki tele lesz élményekkel. Mert mi lépten-nyomon lehetőséget teremtünk a közös játékra, mégis lehet a nagyszülőknek is ideje egy kis feltöltődésre, csendes elvonulásra. Még egy ok, hogy nálunk unokázzanak: a nagyszülős hetek alatt hétköznapokra minden 50 év feletti családtagnak éjszakánként 5000 Ft kedvezménnyel foglalhatnak! 

Tovább az ajánlathoz

Féláron egy egész házat

Csak augusztusban foglalható!

Foglalható: 2019-08-01 - 2019-08-31

Mit szólna egy saját nyaralóhoz egy 10 hektáros parkban, aminek minden szegletében játszótér, trambulin, izgalmas kalandok vannak? És ha ehhez egy többtermes játékbirodalom is lenne, óvó nénikkel és programokkal? Sőt, egy családi élményfürdő gyerekmedencékkel, vizes játszótérrel, szaunákkal? És bár hívogató a felszerelt konyha, még főzni se kellene, mert reggel és este is mindenkit bőséges vacsora várna. Szinte álomszerű, ugye? Ha apartmanházunkat augusztusban foglalja le, akár valóság is lehet!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Vizes élmények - 5 év alatt ingyen akcióval!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ismét itt a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, Önöknek is itt a helyük! Fedezzék fel együtt a víz alatti világot! A tábor ideje alatt érvényes akciónk keretében most minden 5 év alatti gyermek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka!

Tovább az ajánlathoz

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

Egy igazán hangulatos őszi hétvége, amikor a pihenés és játék mellett  a gyerekek a szüreti időszak hagyományaival is megismerkedhetnek. A szőlőszedésnél minden apró és nagyobbacska kézre szükség lesz, hogy az értékes termés gyorsan a vödrökbe, majd a puttonyba kerülhessen. Tapossuk és kóstoljuk együtt a zalai szőlőtermést és a belőle készült remek borokat! A munka után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés a friss levegőn: mókás játékok a gyerekeknek és valódi kikapcsolódás a szülőknek.

Tovább az ajánlathoz

Jedi-képző Hétvége

Játékos erősítés kisiskolásoknak

Figyelem, Premier! Ezen a hétvégén egy egészen új programmal várjuk a kisiskolásokat és szüleiket. Szakképzett edzőnk segítségével hadat üzenünk a lúdtalpnak, és speciális, játékos gyakorlatokkal erősítjük meg a padban ülésben, táskacipelésben megfáradt törzsizmokat. Relaxációs technikákat tanulunk az iskolai stressz levezetésére, és pörgős kardio gyakorlatokkal mozogjuk magunkat jókedvűre. A speciálisan korosztályra szabott erősítő gyakorlatok a sportoló gyerekeknek is sokat segítenek. Gyertek, és tegyünk szert együt a Jedi-erőre!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Októberben egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket, hiszen hétköznapokon, min. 3 éjszaka foglalása esetén minden gyerek féláron pihenhet! De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és hatalmas parkunk szabadtéri lehetőségei hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

...mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. És mindez már a készülődésnél elkezdődik, hiszen nem kell a fél háztartást becsomagolni. Az otthoni kényelem a gyerekek ellátását megkönnyítő felszerelésekkel nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is - persze a legnagyobb gyerekkedvencekkel. De ez még csak a kezdet. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat!

Tovább az ajánlathoz

Szülinapi hétvége

Különleges házassági évfordulóval

Van okunk az ünneplésre! Még pedig nem is egy. Már önmagában szállodánk születésnapja is elég indok lenne, hogy ünnepként tekintsünk ezekre a napokra. Ezen a hétvégén azonban egy másik szívünknek nagyon kedves évforduló is lesz: 3 éve ekkor mondta ki házigazda vízilópárunk, Bobó és Mimi a boldogító igent! Köszöntsük együtt a hotelt és az ifjú párt egy hatalmas tortával és zenés programmal

Tovább az ajánlathoz

Szünetindító hétvége

Első perctől vakáció

Le az ovis batyut és az iskolatáskát, fel a széles mosolyt, indul az őszi szünet! Mi segítünk azonnal vakáció üzemmódba kapcsolni. A kicsiket bábszínházzal szórakoztatjuk, a nagyobbacskákkal Mutyi bohóc tréfáin nevetünk. Közben persze lesz kézműveskedéscsaládi pancsolás és gokartokkal száguldozás. Na meg minden más, mint amit otthon, a hétköznapokon megszokhattunk.

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Kikapcsolódva, bandázósan, remekül szórakozva

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Közeleg a Halloween, így persze "tökös" extrákkal is készülünk!

Tovább az ajánlathoz

Halloween hosszú hétvége

Szünetbúcsúztató szellemes meglepetésekkel

Végre, végre, végre! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig. És Halloween lévén persze szellemeskedünk is. De nem csak félelmetesen, hanem olyan igazán szívből nevetősen.

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak - 20% kedvezménnyel!

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti (leendő) kis búvárt szeretettel várunk! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak!

Tovább az ajánlathoz

Téli álompihenés

akár -20% - hétvégén is

Indulhatunk egy képzeletbeli utazásra? Egy mesebirodalomba, ahol rossz időben is ezer kaland vár a gyerekekre, apa nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. Az asztalon magától terem a vacsora, persze mindenkinek a saját kedvence. A fürdő nem csak a nevében élmény, hanem valóban a családi szórakozás legfontosabb színtere. Mosoly mosolyra válaszol, program programot követ... És ha azt mondom, mindez valóság is lehet? Ráadásként hétköznapokra 3 éjszakától 15% kedvezménnyel foglalhatnak, 4 éjtől pedig 20%-kal - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

"Gyerekek a konyhában" különkiadással

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk.

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze torta… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Biztosan állíthatjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként egy kis játék, hogy aztán a szombat esti buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A talpalávalót a Wolf zenekar húzza, a legmenőbb táncmozdulatokat pedig maga Bobó mutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Adventi készülődés

Mesés élmények - akár 20% kedvezménnyel!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hét, amikor egy jótündér elszállt Bobóország felett, és varázspálcájával egy érintésre ünneplőbe öltöztette a szíveket. A hatalmas parkban minden este kigyúltak a varázslatos fények, reggel pedig kicsi és nagy úgy ébredt, mintha egy valóságos mesébe csöppenne... Hogy folytatódik a történet? Legyenek részesei Bobó adventi meséjének, és éljék át személyesen! Érdemes több napra is tervezni: 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhatnak, míg 4 éjtől már 20%-kal, akár a hétvége érintésével is.

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

A karácsonyt megelőző várakozás időszaka jó lehetőség az együttlétre, közös pihenésre. Ezen a hétvégén mi is bekuckózunk egy kicsit. Adventi koszorú készítés közben jókat beszélgetünk, a Rosta Géza koncerten együtt énekelünk, hogy utána az ablakból a mécsesekkel kivilágított parkban gyönyörködjünk. Ráérősen, stresszmentesen, összebújva, egymásra figyelve. 

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Merülős babakaland - 20% kedvezménnyel!

Szeretné, ha gyermekével egy igazán különleges élményben lehetne része? Stoller® Babaúszó táborunk ismét izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Ha a baba elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és mesés Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás december 6-a után? Eláruljuk! Egy kis pihenő után újra útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Tekergő Bábszínházzal kirándulunk Meseországba egészen addig, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik.

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Egy szusszanás a karácsonyi forgatagban

Miért várna karácsonyig egy kis családi együttlétre? Engedje el kicsit a közelgő ünneppel járó stresszt, bevásárló listákat, tornyosuló házimunkát, év végi feladatokat…. Töltse ehelyett lélekmelengető pihenéssel advent ezüst hétvégéjét! Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre! Aztán hazatérve még mindenre lesz idő! Sőt, így már kedv és energia is.

Tovább az ajánlathoz

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

Minden porcikánkban érezzük az ünnep közeledtét, hiszen már csak néhány nap, és itt van, amire egész decemberben vártunk. Ne engedje, hogy a készülődés forgatagában ez a hétvége az aggódásról, sürgetésről és az utolsó pillanatos vásárlásokról szóljon! Nem csak látványban, de illatokban és ízekben is előrehozzuk az ünnepet, és megtöltjük lélekmelengető programokkal, közös élményekkel.

Tovább az ajánlathoz

Ünnepeljünk még!

Egyhetes pihenés akár 15% kedvezménnyel

Még szinte rá se hangolódtunk az ünnepre, máris a végéhez közeledik - ismerős érzés, ugye? Pedig néhány nap szabadsággal akár egy egész hétre is elnyújtható az év végi pihenés. Jöjjenek már az utolsó adventi hétvégére, és maradjanak velünk egész karácsonykor is. A szentestét szívesebben töltik otthon? Akkor töltődjenek fel a téli szünetben közös élményekkel, és koronázzák meg az egészet egy kozmikus szilveszterrel! Kivételes alkalom: 7 éjszakás foglalások esetén ünnepi csomagárainkból jár a kedvezmény - akár 15% is.

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

Túl az ünnepi forgatagon, de még a nagy szilveszteri bulik előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak olyan jó együtt lenni újra!

Tovább az ajánlathoz

Kozmikus Szilveszter

Bolygóközi űrbuli gyerekprogramokkal, sztárfellépőkkel

Hamarosan-hamarosan, egy messzi-messzi galaxisban az év a végéhez közeledik. Erre a pár napra még a fénykardok is megpihennek, a csillagok békét kötnek, hogy minden földlakó – a legidősebbek és a legkisebbek is – együtt búcsúztassa az óévet. Program annyi lesz, mint égen a csillag, csak bírja mindenki szusszal! Készen állnak a nem mindennapi űrkalandra? Öveket becsatolni, 3,2,1 BUÉK!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz

“Hetedik alkalommal voltunk a szálloda vendégei és mint mindig, ezúttal is csodás emlékekkel tértünk haza. Amikor belföldi családi nyaralás kerül szóba, akkor csakis Bobóország! :)”

Boboorszag

TripAdvisor, 2019. április 02.


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Tel.: +36 83 344 143 sales@kolping.hotel.hu