Kezdőlap | Bababarát hotel (0-2 év) | Ovis kalandok (3-6 év) | Szünidő, nyaralás (7+ év) | Bobóország | Programnaptár | Családi élményfürdő | Csendes wellness | Fürdőbelépők, bérletek | Babaúszás | Masszázs | Arc- és testkezelések | Bobó wellness gyerekeknek | Wellness csomagok | Medical wellness | Fodrászat | Sport & Fitnesz | Gyerekbarát éttermeink | Speciális étkezés, diéták | Családi ünnepek | Üres tányér, teli pocak | Gasztro hírek | Szobák, családi lakosztályok | Akciók és csomagajánlatok | Árak - Számoljunk! | Ár tartalma | Fizetőeszközök | Ajándékutalvány | Rendezvényhelyszín | Hírek, újdonságok | Gyakori kérdések | Kapcsolat | ÁSZF | Fizetési- és lemondási feltételek | Adatvédelem | Álláslehetőség | Impresszum |
HU | EN | DE | RU | SK
Betűméret: normál nagy nagyobb

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

Üzenetek ételeken keresztül

2016. 09. 27.
Bobóország gasztoélményeit a hétvégén egy különleges ételkóstoló színesítette tovább. Vendégünk volt Kocsis Bálint mesterszakács séf, CSIKOS márka tulajdonosa, 3 gyerek édesapja, a Főzz szívből! blog írója. A legsikeresebb két receptet a szombati napról közkívánatra most meg is osztjuk Önökkel. Sőt, egészséges tízórai és uzsonna recepteket is elárulunk Önöknek.


CÉKLA-ÁFONYA TURMIX, FRISS MENTÁVAL


Ezt a turmixot Bálint kifejezetten ajánlja az őszi hónapokban, mert amellett, hogy rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ráadásul nagyon tápláló is. Tökéletes ital a reggeli mellé, amitől biztosan jól és energikusan fogjuk érezni magunkat napközben.

Hozzávalók:

Elkészítése:
A hozzávalókat zöldségcentrifugában aprítjuk, és egy kancsóba öntjük a kapott zöldség és gyümölcs keverék friss levét. Apróra vágott bazsalikommal szórjuk meg, amit jó laposan elkeverünk. Pár perc pihentetés után poharakba töltjük és néhány csepp szőlőmagolajjal csepegtetjük meg, frissen fogyasztjuk.

KÖLES DESSZERT, FRISS GYÜMÖLCSÖKKEL ÉS CSIKOS LEKVÁRRAL

A következő desszertet Bálint azért készítette el, hogy bemutassa, lehet olyan gluténmentes desszertet is készíteni, ami nem tartalmaz lisztet és közvetlenül hozzáadott cukrot sem. Egyszerű, gyors és nagyon tápláló desszert. A friss bazsalikom illata és a gyümölcsök friss íze nagy sikert aratott Bobóország hétvégi lakói körében.

Hozzávalók:

Elkészítése:
Egy tálban elkeverjük az olajjal a frissen apróra vágott bazsalikomot, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket is. Óvatosan belekeverjük a kölest is és pár percig pihentetjük. Kelyhekbe, poharakba kanalazzuk az illatozó, gyümölcsös kölest és ezt koronázzuk meg a CSIKOS Bazsalikomos málna, zöldtea című költeményével.

+ EGÉSZSÉGES TÍZÓRAI ÉS UZSONNA RECEPTEK ÉS TIPPEK:
http://donumterrae.hu/1472-2/


“A szálloda hozzáállása és kommunikációja kitűnő volt, a karatén helyzet miatti hirtelen jogszabály változást a lehető legrugalmasabban kezelték, így ha rövidebb időre is, de ki tudtuk élvezni a hotel szolgáltatásait.”

fulopgaborgaga

TripAdvisor, 2020. november 12.


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Tel.: +36 83 344 143 sales@kolping.hotel.hu