Kezdőlap | Bababarát hotel (0-2 év) | Ovis kalandok (3-6 év) | Szünidő, nyaralás (7+ év) | Bobóország | Programnaptár | Családi élményfürdő | Csendes wellness | Fürdőbelépők, bérletek | Babaúszás | Masszázs | Arc- és testkezelések | Bobó wellness gyerekeknek | Wellness csomagok | Medical wellness | Fodrászat | Sport & Fitnesz | Gyerekbarát éttermeink | Speciális étkezés, diéták | Családi ünnepek | Üres tányér, teli pocak | Gasztro hírek | Szobák, családi lakosztályok | Akciók és csomagajánlatok | Árak - Számoljunk! | Ár tartalma | Fizetőeszközök | Ajándékutalvány | Rendezvényhelyszín | Hírek, újdonságok | Gyakori kérdések | Kapcsolat | ÁSZF | Fizetési- és lemondási feltételek | Adatvédelem | Álláslehetőség | Impresszum |
HU | EN | DE | SK
Betűméret: normál nagy nagyobb

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

13 séf, 13 asztal, október 13.

2018. 10. 16.

Még el sem kezdődött a vacsora, már fejenként 13.000 lépésnél tartottak a felszolgálók a Kolping Hotelben pénteken.

A szálloda panoráma éttermét általában a házban lakó családok népesítik be. Ezen a különleges estén a környékbeli gasztronómia rajongók ülték körbe az asztalokat. Szám szerint 13-at. Ezt a vacsorát nem azoknak találták ki, akik néhány perc alatt szeretik letudni az étkezést. A fogások előtt megismerhették a résztvevők a készítőket. A séfek személyesen mondták el, mit is rejt az a szemet gyönyörködtető kompozíció, ami aztán az asztalokra került. Magyarázatot kapott az íz és az összhang. Az ételeket a Kolping Hotel étterem igazgatója, Rozner Imre által gondosan válogatott borsor kísérte 6 különböző borházból.

Az este igazi csapatmunka volt! A 13 séf és a Kolping munkatársainak igazi „örömjátéka”. Csillogó szemek nem csak vendégoldalon jelentek meg. A komoly felkészülést igénylő este zökkenőmentes lebonyolítása mellett azt is érdemes megemlíteni, hogy a szálloda étterme sem zárt be erre az estére, és az éttermi-konyhai csapat másik fele pedig közben a szálloda vendégeinek vacsorájáról is gondoskodott. Sőt a büfépultra is készítettek az este témájába passzoló ételeket: halat és vadat, s mi jó falat…

A 13 séf összefogásával hévízi konyhafőnökök együttműködését szerette volna Farkas Bálint ötletgazda erősíteni. Így jött létre az a rendezvénysorozat, ahol közösen készítenek el egy hat fogásos vacsorát. Az első vacsorának a Hotel Bonvital Brix Bisztrója adott otthont 2018. április 13-án. A hónap tizenharmadik napjának hagyományát megtartva, október 13-án a Kolping Hotelbe érkezett a séf csapat. A tagok egytől-egyik nagy forgalmú éttermek élén állnak, és naponta több száz vendégnél kell elérniük, hogy Hévízről és környékéről ne csak a gőzölgő tó látványa jusson a vendégek eszébe, hanem a gasztronómiai élmények is. A séf csapat munkáját Zámbó Tibor, az egyik szálloda vendéglátás igazgatója mentorként segítette.
A stafétabotot a jelenlegi házigazda Bán Lajos séf adja tovább. A rendezvénysorozat következő helyszíne a NaturMed Hotel Carbona, ahol 2019. április 13-án ismét 13-an egyszerre öltik magukra a szakácskabátot.


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Tel.: +36 83 344 143 sales@kolping.hotel.hu