Kezdőlap | Bababarát hotel (0-2 év) | Ovis kalandok (3-6 év) | Szünidő, nyaralás (7+ év) | Bobóország | Programnaptár | Családi élményfürdő | Csendes wellness | Fürdőbelépők, bérletek | Babaúszás | Masszázs | Arc- és testkezelések | Bobó wellness gyerekeknek | Wellness csomagok | Medical wellness | Fodrászat | Sport & Fitnesz | Gyerekbarát éttermeink | Speciális étkezés, diéták | Családi ünnepek | Üres tányér, teli pocak | Gasztro hírek | Szobák, családi lakosztályok | Akciók és csomagajánlatok | Árak - Számoljunk! | Ár tartalma | Fizetőeszközök | Ajándékutalvány | Rendezvényhelyszín | Hírek, újdonságok | Gyakori kérdések | Kapcsolat | ÁSZF | Fizetési- és lemondási feltételek | Adatvédelem | Álláslehetőség | Impresszum |
HU | EN | DE | SK
Betűméret: normál nagy nagyobb

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

Kíváncsi rá, hogyan került 13 séf egy helyre?

2018. 09. 25.

A hévízi konyhafőnökök együttműködését szerette volna Farkas Bálint ötletgazda erősíteni. Így jött létre az a rendezvénysorozat, ahol 13 séf készít el közösen egy hat fogásos vacsorát. 

Az első vacsorának a Hotel Bonvital Brix Bisztrója adott otthont 2018. április 13-án. A hónap tizenharmadik napjának hagyományát megtartva, most októberben a Kolping Hotelbe érkezik a séf csapat. A tagok egytől-egyik nagy forgalmú éttermek élén állnak, és naponta több száz vendégnél kell elérniük, hogy Hévízről és környékéről ne csak a gőzölgő tó látványa jusson a vendégek eszébe, hanem a gasztronómiai élmények is. A séf csapat munkáját Zámbó Tibor, az egyik szálloda vendéglátás igazgatója mentorként segíti.

Az októberi vacsora témája a vadhúsok, -szárnyasok, és -halak lesznek. A feladatot most a házigazda, Bán Lajos séf osztotta. Minden fogáshoz csupán néhány alapanyagot határozott meg. Ezeket mindenképpen fel kell használni, és bármit lehet hozzátenni. A határ a séfek fantáziája. Aggódni nem érdemes, nem egy kísérlet helyszíne lesz a Kolping Hotel panoráma étterme. A menüsort lepróbálták, kóstolták, finomítgatták. Így 13-án este hat, egymással is harmonizáló, izgalmas menüsor kerül a tányérokra. Aki jegyet vált erre a különleges rendezvényre, kóstolhat muflon és vaddisznó húst, szarvas bélszínt… természetesen zöldségekből, fűszerekből is akadnak majd különlegességek. És ami talán még ennél is izgalmasabbá teszik az egészet: a tálalás önmagában egy művészet. Még szerencse, hogy a fogások feltálalásakor a séfek maguk mondják el, hogy mi került a tányérra. Addig van idő gyönyörködni a remekművekben. Mindezt a Kolping Hotel étterem igazgatója, Rozner Imre által gondosan válogatott borsor kíséri 6 különböző borházból.
A szervezők terve szerint a sorozat folytatódik, és október 13-án a Kolping Hotelben megtudhatják a következő helyszínt.


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Tel.: +36 83 344 143 sales@kolping.hotel.hu