Egyszer régen kiszámoltuk, hogy a parkunkban van kb 10.000 cserje, 1.000 örökzöld, 200 fa, 2.000 hagymás, 8.000 évelő növény és 20.000 egynyári virág. A számok azóta biztosan nem pont ugyanezek, hiszen a park folyamatosan változik. Annyiban biztos lehet a jelentkező, hogy itt lesz dolga sok-sok növényritkasággal, sőt különleges ősmagyar gyümölcsfákkal is. A napjait a pillangókertünk virágai színesítik majd! Jó gazda módjára tevékenykedhet Mimi kertjében, ahol a saját konyhánkra is termelünk zöldségeket, gyümölcsöket. Igazi fénypontja a napnak, amikor a szállóvendégek gyerekei programra jönnek a kertbe, és leszüretelik a jól végzett munka gyümölcsét.
Aki felszolgáló lett, hivatást választott. Igazi, vérbeli vendéglátó(s)t keresünk a csapatunkba. Aki messziről üdvözli a törzsvendéget, aki emlékszik a kedvenc asztalra, és tudja, hogy a borlapot vagy teaválogatást érdemes ajánlani. Szeme mindig a pályán, ahol nálunk szép számmal szaladgálnak kisgyerekek is. A legkisebbekről is tudja, hogy ők is nagybetűs VENDÉGEK. Érti, és beszéli is nyelvüket. A mosolya akkor is őszinte, ha a vendég asztalánál kiborul a leves, vagy eltörik a mécses. Egy-egy rendezvény, gálavacsora, díszebéd színesíti a szakmai kihívások sorát. Váltana az eddigi munkahelyéről, de a felszolgáló munkával még csak a vendég szemszögéből találkozott? Ez sem akadály. Csapatunkba olyan jelentkezőket is várunk, akik új kihívásokat keresnek. Rutinos kollégáink a betanításban is kiválóak, és akár minden előképzettség nélkül is elkezdhető a közös munka!
Erre a posztra olyan kollégát keresünk, aki érti, és érzi a vendéglátás lényegét. Aki ezt hivatásként választotta, és elhivatottsággal csinálja. Nem telik el sok idő, és a 350 fős étteremben otthonosan mozog majd, ismerősként köszönti a törzsvendégeket, emlékszik a tegnapi kedvencre és az előző szilveszteri találkozásra is. Neve gyakran megjelenik majd a vendégek visszajelzéseiben is, hogy a „kedves Hölgy/Úr a vacsoránál, aki segített/aki elmondta/aki elintézte/aki ajánlotta/akinek azt köszönhetjük…”.
Olyan szakács csapatunk van, hogy a környékbeli éttermek „13 séf” néven ismert (méltán népszerű) formációjából rögtön kettő is nálunk dolgozik. Jó technológiai környezetben, biztos hátteret biztosítva keressük csapatunk új tagját. Szakmai kihívások várják a rutinosakat és fejlődési lehetőséget adunk azoknak, akik még pályájuk elején járnak. Érdemes próbamunkára jelentkezni, és rögtön megtapasztalható a különbség. Konyha van a környéken bőven. Részt veszünk a leendő szakács generáció képzésében is, és magunkat is rendszeresen képezzük. Olyan kollégákat is szívesen látunk a csapatban, akik nem tudnak állandóra hozzánk szerződni, de van szabad kapacitásuk nálunk is dolgozni.
a pozíció megnevezésével a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.
Ha jelenleg nem talál a meghirdetett pozíciók között Önhöz passzolót, önéletrajzát akkor is bátran juttassa el hozzánk érdeklődési körének megjelölésével. Dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkhoz lehet, hogy pont Önre lesz szükségünk hamarosan!
Kolping Hotel**** Spa & Family Resort | Tel.: +36 83 344 143 | sales@kolping.hotel.hu |